söndag 22 november 2009

Dag 326. Åter till det normala gråvädret


22 november, söndag. Idag var vädret åter det normala för årstiden - grått och regn. Vid halv ett på dagen var det så mörkt att vi var tvungna att tända lampan i fönstret... Usch! Vi var in en sväng till stan och blev fotograferade i studio av en kompis, både Ellie ensam och så hela familjen. Det är bara att passa på när man har proffsiga bekanta :)

Dagens bilder är dock inte tagna av ett proffs utan av mig själv hemma i sovrummet, vilket avslöjas rätt snabbt av de fula skuggorna och lite konstiga färgerna. Såna missar förekommer knappast i en riktig fotostudio. Men men, det är i alla fall minimodebloggerskan Ellie som visar upp dagens outfit:
T-shirt: Märke okänt, köpt av mormor i Grenada strax innan Ellie gjorde entré i världen. Kjol: Bamse, sprillans ny. Skor: Ett par coola Bobux. Födelsepresent från moster Monica.

Dagens Ellie. Idag har hon ägnat sig åt att säga ma-ma-ma-ma mest hela tiden. (Häromdagen var det bu-bu, ba-ba, pa-pa.) Jag vill ju gärna tro att det är mamma hon försökt säga idag, men jag blir lite tveksam när hon säger ma-ma även när hon ser katten, får mat, går runt i gåstolen och åker bil osv...

Dagens bästa var att vakna bredvid Ellie och mötas av hennes glada ansikte när hon ser att även mamma har öppnat ögonen. Hon är nästan alltid på ett strålande humör när hon vaknar och hennes glädje smittar ju av sig.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Vilken cool tjej! Jag gillar bilderna också trots att du själv inte är helt nöjd :)

Sarah sa...

Hej, vad kul att hon börjat "prata" Så fina kläder!!!! Jag gillar med rött och gärna prickigt! Ja halvårs dagen är viktig! Tänk vad tiden går fort =)

Mormor G sa...

Underbara bilder på Ellibellie.Snygg outfit.Kul att hon testar tröjan.Den passade precis på henne.Såå söt, så söt!Det syns så väl att hon är van att posera för mamma.Står så fint o tittar lite snett o undrar.Blir det bra så här?
Kramkram snart ses vi!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Hanna: Ja visst är hon cool! Jag tycker också om bilderna - Ellie är jättesöt på dem, jag är mest missnöjd med att jag missade med blixten så att det blev fula skuggor. :)

>>Sarah: Hon är en riktig pratkvarn fröken Ellie och så fort hon lär sig ett nytt "ord" är det bara det som gäller hela dagarna, tills hon lär sig något nytt.

>>Mamma: Ja, det ser verkligen ut som hon posar på bilderna, men det var ögonblicksbilder. Och nu är det bara två dagar tills du får se Elliebellie i verkligheten igen!