lördag 21 november 2009

Dag 325. Kors i taket - solen sken!


21 november, lördag. Idag trodde man inte det var sant när himlen lyste blå och solen sken! Vi har bara haft en handfull soltimmar hittills på hela november, så det var ett välkommet besök av ljuset. Vi åkte tog bilen mot Gärdet och promenerade sen utefter Djurgårdskanalen och njöt av klar och kylig luft i solen tillsammans med en miljon andra ljustörstande stockholmare. Depåstopp gjorde vi på Kafé Kruthuset på Hundudden. Dagen toppades sen med en p-bot på 900 spänn, efter att vi stått några meter för nära ett övergångsställe i knappa 20 minuter när vi sprang in på Lindex och köpte nya kläder till Ellie inför en fotografering i morgon. Great!

Dagens bild på Mattias och Ellie vid Djurgårdskanalen visar att det faktiskt finns lite färger även i november, när solen tittar fram. Till skillnad mot annars när det ligger som ett grått deprimerande filter över naturen som tar bort all färg.

Dagens bästa var definitivt att få vara ute i solen i flera timmar. Det är otroligt så mycket energi man får av att se en blå himmel och en skinande sol!

Inga kommentarer: