fredag 13 november 2009

Dag 317. Sju hela månader har gått



13 november, fredag. För sju månader sen föddes Ellie. Det är skrämmande hur fort tiden går. Jag vill pausa, så att allt inte händer så snabbt! 7-månadersdagen har i alla fall varit lugn, liksom hela hennes sjukvecka har varit. Men vi har ju en leksaksbutik i närheten, Boink, så jag tog med Ellie dit och köpte en sjumånaderspresent till henne - en Oball. Men bästa överraskningen kom pappa hem med - han hade nämligen köpt en gåstol på Blocket och den invigde hon med stort nöje!

Dagens bilder är ett collage från dagen. En ståbild - favoritsysselsättningen. En bild när hon undersöker sin Oball, och så slutligen en bild som visar hennes coola frilla. Håret uppe på hjässan växer friskt och det står alltid rakt upp. Sett från sidan är det en vågig mohikanfrissa :)

Dagens bästa var att se Ellie bli så glad när pappa kom hem. Hon blir alltid så lycklig när han kommer från jobbet, leendet blir allt bredare och hon sprattlar med fötterna och blir helt till sig.

2 kommentarer:

Mormor G sa...

Grattis Grattis världens goaste sötaste till hela 7 månader!Tänk vad tiden springer iväg. Hoppas att din snuva ger sej av! Gulliga bilder på en supergullig liten Sessa som blir så lycklig när pappa kommer hem. Kul med fina presenter också.
Ha en mysig dag med pappa!
Kramar från mormor.

cat sa...

En riktig liten sötnos:)