onsdag 30 december 2009

Dag 364. Möbelvaruhus, rusdrycksvaruhus, matvaruhus


30 december, onsdag. Årets näst sista dag och den spenderade vi mestadels med att handla. Det stora möbelvaruhuset förärades ett besök och vi gick därifrån med fyllda kassar. Sen lämnade vi Ellie hos farmor och farfar och sällade oss till alla andra på bolaget och stormarknaden och shoppade loss inför nyårsmiddagen.

Dagens bild tog jag alldeles för sent ikväll när Ellie står i pyjamasen och väntar på att få sin flaska. Jag kom på att dagens bild blir den näst sista innan jag avslutar den här bloggen och ville få ta en fin bild på henne. Hon var dock lite för trött för att tycka att det var så kul att bli plåtad, men den här bilden blev ju rätt rolig.

Dagens bästa var att det gick så bra med Ellie på IKEA. Hon var nog faktiskt den som hade mest behållning av besöket. Hon satt först i vagnen och tittade intresserat på alla människor och sen när hon fick stå i kundvagnen när vi körde runt var lyckan gjord!

2 kommentarer:

Marie Höglund sa...

Kikar in för att tacka för fototriss 2009, önska dig och de dina ett gott slut 2009 och ett fint 2010. Kram från Mie.

Mamma G sa...

Först ett stort Grattis till dagens födelsedagsbarn..Mattias.

Och sen en önskan om ett riktigt Gott Nytt År till er alla i familjen. Många kramar från oss i H-land.En extra stor kram till lilla gosan Ellie!