måndag 21 december 2009

Dag 355. Finfrämmande


21 december, måndag. Telefonen ringde i morse och det var min kära moster M som var i stan och ville hälsa på. Jätteroligt tyckte jag, så hon kom hit och vi fick umgås hela dagen.

Dagens bilder visar lilla fröken som så duktigt har rest sig upp själv och står och leker med prylarna i korgen. Igår kunde hon med vissa svårigheter dra sig upp - idag gick det som en dans! På första bilden ler hon åt pappa och på nästa bild försvann han utom synhåll och hon sträcker sig för att försöka se var han tog vägen.

Dagens Elliegrej. Förutom att hon nu allt lättare reser sig upp själv, så kan hon också sätta sig upp på egen hand. Det är de senaste två dagarna som hon plötsligt kunnat sätta sig från ryggläge och idag har hon gjort det om och om igen. Ytterligare en grej som är så häftig att se - att hon helt plötsligt lärt sig något bara så där.

Dagens bästa blir självklart besöket av moster. Vi ses alldeles för sällan, och det var så mysigt att träffas idag. Hon hade inte träffat Ellie sen i somras, så det hade ju minst sagt hänt en del med Ellie sen sist.

1 kommentar:

Nässelblom och choklad sa...

Visst är det helt fantastiskt att få vara med och se allt som händer. Det händer så mycket spännande i den ålder Ellie är nu, först sitta och krypa, sen stå och gå och längre fram de egna orden. Allt är som mirakel! God Jul önskar jag dig!