torsdag 29 oktober 2009

Dag 302. Det är inte alltid lätt att gå på promenad med en halvåring...


29 oktober, torsdag. Idag var det en kylig dag, riktig höst! Men vi tog en promenad runt Lillsjön ändå och gick in på Plantagen i halvlek och värmde oss och tittade på blommor.

Dagens bild tog jag när Ellie faktiskt tyckte det var okej att sitta i barnvagnen under vår promenad. En stor del av tiden tyckte hon precis tvärtom. Hon skrek och ålade sig och tyckte det var pest och pina att behöva sitta i en trist vagn. Så jag fick bära henne samtidigt som jag sköt vagnen och eftersom jag tänkt att hon skulle sitta nedbäddad under filtarna i vagnen hade hon inte några vinterbyxor på sig, så jag fick försöka hålla henne inlindad i en filt medan jag bar henne. Dessutom fick jag stanna var tredje meter och plocka upp hennes tossor som vägrade sitta kvar på fötterna. Men annars var det en härlig promenad... :)

Dagens bästa var att träffa min kompis Sara och hennes två mysiga barn som kom och hälsade på oss. Barnen var hur härliga som helst med Ellie och hon hade två privata underhållare som gjorde allt för att roa henne hela tiden.

1 kommentar:

Nilla sa...

En sån söt liten rödnäsa :o)