lördag 17 oktober 2009

Dag 290. Vi överlevde IKEA


17 oktober, lördag. En regnig oktoberlördag - är det en bra dag att ta med sig barnvagnen och åka till IKEA? Svar ja, om det är så att du gillar att trängas med en miljard andra shoppare och ständigt vara i vägen med barnvagnen. Det gör inte vi, men vi åkte dit ändå... Fast vi överlevde utan att få några större men av det, och kom hem med ett par kassar med blandade smågrejer.

Dagens bild - hon ser ju väldigt stadig ut där hon står Ellie, men skenet bedrar. Man kan inte lämna henne sår här, för det handlar om millisekunder innan hon faller, så det här var precis då Mattias snabbt tog undan sina händer en kort stund och jag brände av en hel serie bilder med kameran.

Dagens bästa får nog bli att det faktiskt gick så bra med Ellie på IKEA. Vi var där några timmar och hon var lugn hela tiden och satt mestadels i vagnen. Vi har precis bytt ut ligginsatsen mot sittdelen i vagnen, så nu kan hon ju se mycket mer jämfört med tidigare när hon låg ner.

1 kommentar:

Blickep sa...

Grattis i efterskott, lilla stortjejen!
Jösses vad hon växer, sitter hon stadigt nu?
Antar att du känner den mindre trevliga "biverkningen" av köttätande... Blöjbytena blir mer odörfyllda ju mer köttätare hon blir...
Kram
Karina