onsdag 28 oktober 2009

Dag 300-301. Bortaluncher och kortare hår


28 oktober, onsdag. Idag fick vi besök av grannpojkarna Hannes och Theo, så jag fick öva lite barnfoto på dem och sen blev vi bjudna på smarrig lunch hemma hos dem. Tack för det!

Dagens bildcollage är ett urval av alla bilder jag tog på pojkarna.

Dagens bästa var att få åka till min frissa ikväll och bli ompysslad i några timmar, och hon är så himla duktig på att ge huvudmassage när hon tvättar håret så det är en ren fröjd att gå dit. Jag har bara klippt håret en enda gång sen Ellie föddes och nu var det i akut behov av en upprustning. Håret bara rasar från huvudet, det var torrt och slitet och utväxten har jag inte gjort något åt själv på evigheter så det var mycket läskiga grå strån överallt. Så efter att hon färgat hela håret och sen försökt borsta det efter tvätten och till slut fått dra bort hela tjocka tussar med hår från huvudet, så var det bara till att ta fram storsaxen och klippa bort nästan 20 cm av längden... Men hade jag inte gjort det nu hade jag antagligen fått klippa ännu mer nästa gång och det räcker fortfarande till att sätta upp i en tofs. Och slutresultatet blev en fin färg och en fin frisyr till skillnad mot det slitna rufset innan.

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :


27 oktober, tisdag. Ellie och jag drog in till stan och lunchade med gravida kompis Lotta idag. Det var ansträngande tyckte Ellie och somnade som en stock sen, så då kunde mamma shoppa :)

Dagens bild - Ellie modellar med nyinköpta kuddarna som matchade hennes tröja så bra.

Dagens Elliefärdighet - nu har hon börjat kunna vrida sig runt när hon ligger på mage, så ser hon något bakom sig kan hon sakta vrida sig så att hon vänder huvudet åt det hållet istället. Överlag är hon vääldigt rörlig just nu. Rullar runt hela tiden - från rygg till mage till rygg till mage osv.

Dagens bästa var att träffa Lotta och prata lite över lunchen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkommen till 24Hour Lån service

Har du försökt att få lån från bankerna utan framgång? Skyndsamt behöver pengar för att få ut av skulden? Behöver pengar för expansion eller om din egen verksamhet? Få ett lån från en av Storbritanniens ledande långivare. 24Hour Lån Tjänsten är en av de största säkrade lån företag i Storbritannien och vår vänliga och erfarna personal kan behandla din ansökan snabbt och effektivt. Du får låna över en term från 1 till 25 år och låna något belopp från £ 2000 till £ 50,000,000.00 för något ändamål. Med en låg ränta på 3% på alla delar av världen. Programmet är tillgängligt för sökande som är 18 år och äldre.

För mer information, vänligen kontakta via e-post: 24hourloanservice2011@gmail.com
Hälsningar
Larry Fox