lördag 24 oktober 2009

Dag 296-297. Mohikan och skägg


24 oktober, lördag. Jag har suttit och fixat med Fototriss idag och förberett kommande veckas utmaning. Och för att uppmärksamma Rosa Bandet, så är temat ROSA och jag har startat en insamling i Fototriss namn och ber alla deltagare att skänka en peng. Men alla andra är också välkomna att ge sitt stöd, så KLICKA HÄR eller på bilden nedan för att komma till min insamling!

Dagens bild visar skäggiga damen. Eller Ellie som käkar gröt till frukost och tar sig en funderare över om det var gott eller inte.

Dagens bästa har varit att lyssna till Ellie när hon varit på sitt soligaste humör och belåtet illtjutit när hon fått göra saker som hon tyckt varit roliga. Som att hoppa i hoppgungan, slita i pappas hår, stå upp och ruska på en leksak med pingla i osv... :)


Klicka på bilden för att komma till min insamling. Eller:

SMS:a BESEGRA 2033 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen.

Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym. Exempel: BESEGRA 2033 Ditt namn


: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :


23 oktober, fredag. Idag var Ellie och jag bjudna på lunch hemma hos en kompis i Sjöstaden och Ellie fick sällskap av både jämnåriga Frida och coola Viggo som är så stor att han kan gå själv. Vi hade det jättetrevligt och jag är så glad att jag har kompisar som är föräldralediga samtidigt som jag!

Dagens bild - Ellie goes mohikan...

Dagens bästa var att ta en tevemiddag i soffan - riktig fredagsmys :)

2 kommentarer:

Sarah sa...

Hej! Va go hon ser ut Ellie! Hur går det med smakportionerna? Det går inte så bra för oss... Alva är inte ett dugg intresserad oftast. Hej hej =)

Mormor sa...

Tjena gosproppen! Gott med gröt..eller? Bada är i varje fall jättekul som det ser ut.
Kram från/mormor