onsdag 30 september 2009

Dag 272-273. Hemska sprutor


30 september, onsdag. Febern efter vaccinationen kom inatt och stackars Ellie sov oroligt och mellan kl 3 och 5 var vi vakna. Men efter några timmars sömn så var hon pigg igen och hade ingen feber. Hon har dock sovit mycket idag, så lite påverkad är hon nog ändå även om humöret är på topp.

Dagens bild tog jag när hon fascinerat betraktar katten Astrid. Ellie är väldigt intresserad av henne, det gäller bara att hålla koll så hon inte hugger tag i Astrid när hon passerar, för då kan det nog svida lite...

Dagens bästa var att träffa min fd arbetskompis på en lunch på Söder. Vi har inte setts sen jag var höggravid, så det var jättekul att få träffas och prata. Tack för en mysig lunch J, jag vet ju att du läser här :)

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :


29 september, tisdag. Idag var det dags för hemska vaccinationssprutor igen för Ellie. Inte kul alls tyckte hon, men det gick snabbt över.

Dagens bild visar hur kul Ellie tycker det är att sitta framför datorn. Hon är sin mors dotter... :)

Dagens Ellie. Vi vägde och mätte igen innan vaccinationen och nu tog både vikt och längd ett skutt uppåt - 5,5 månad gammal är hon 67,5 cm lång och 6890 g tung.

Dagens bästa var att Ellie inte verkade bli så påverkad av sprutan som förra gången hon vaccinerades. Hon har inte varit ledsen, utan verkade pigg och glad.

1 kommentar:

Jonna sa...

Tack själv! Jätte kul och ser er. Du verkar må så bra och Ellie var helt bedårande. Kram