tisdag 22 september 2009

Dag 265. Mmmorot


22 september, tisdag. Idag fanns det ingen hängighet kvar hos Ellie, utan hon har varit pigg hela dagen. Peppar peppar, ta i trä...

Dagens bild visar en liten tjej som tycker det är kul att äta morotspuré. I varje fall en kort stund, sen tröttnar hon. Och ärligt talat vet jag inte hur mycket som hamnar i magen och hur mycket som hamnar utanpå kroppen.

Dagens Ellie. Det roligaste just nu är att slå på allt med händerna - armarna går som väderkvarnar. När hon ser sig själv i spegeln slår hon händerna mot spegeln, sitter hon vid bordet slår hon i bordsskivan och har hon en leksak i handen ruskar hon den upp och ner etc. Ofta med följden att hon slår sig själv i huvudet med leksaken, vilket inte alls är kul för det gör ju ont...

Dagens bästa var att jag äntligen varit på återbesök hos min barnmorska, vilket jag glömt bort alldeles för länge. Det var kul att få visa upp den söta lilla bebis som fanns i min mage under hela graviditeten när jag gick hos henne.

2 kommentarer:

Sarah sa...

Hej, vad gullig hon är! Jag hade tänkt att vänta med smakportioner till Alva med var runt fem månader. Men på bvc sa de att jag skulle börja nu, när hon är fyra månader. Jag får ju inte sova så mycket på nätterna så det kanske är lika bra och börja nu. Lite gröt på kvällarna kanske gör susen =)

Mormor G sa...

MMMMMmmmm va gottigottgott det ser ut! Men kladdigt! Tänk att man blir så kladdig av morotspure.
Men du är lika söt ändå!Mormors lilla lortgris.Kram till dej!