söndag 13 september 2009

Dag 256. En tesked potatis på den stora dagen13 september, söndag. Hälsingland-Stockholm. Ännu en månad har gått och nu kan Ellie fira hela 5 månader! Dagen började med att hon blev uppvaktad av mormor med en present och sen till lunch fick hon dagen till ära sitt livs allra första smakportion mat. Det blev en tesked mosad potatis och det var faktiskt inte alls så illa, tyckte hon. Avslutningen på dagen var kanske inte lika kul, när hon fick åka bil hem till Stockholm igen. Hon vaknade redan i Gävle och resten av resan fick jag jobba hårt som lektant i baksätet för att hon skulle acceptera att sitta kvar i stolen, och jag lekte och sjöng hela min repertoar av barnvisor (vilken inte är så imponerande stor...) för glatta livet.

Dagens bilder visar först hur glad Ellie blev över att få en present av mormor, och det som var i - en bitleksak - blev mäkta populärt. På den andra bilden smakar hon på potatisen med en aningens tveksam min.

Dagens bästa, ja det var att låta Ellie börja smaka mat. Det var så kul att se hur hon reagerade och riktigt kul att se att hon nog tyckte att det var roligt att få testa mat.

1 kommentar:

Mamma G sa...

Hallå goding! Du är flitigt representerad nu. Mormor har också bilder från dagen. Må så gott. Hoppas allt går bra fast pappa är borta.Kram/mormor.