tisdag 1 september 2009

Dag 244. Mammagruppsträff


1 september, tisdag. Första höstmånaden har börjat idag, men vädret var fortfarande somrigt tack och lov. Ellie och jag har varit på mammagruppsträff på BVC idag, väldigt vad barnen har utvecklats mycket sen vi var där förra gången innan sommaren!

Dagens bild visar en glad Ellie. Två minuter senare var hon dock skitless på babysittern och var inte alls glad.

Dagens Ellie - vi vägde och mätte igen idag på BVC. Hon hade vuxit en halv cm och blivit 190 gram tyngre på två veckor (65,5 cm/6390 g).

Dagens bästa var nog att mitt första nummer av tidningen Fotosidan ramlade ner i brevlådan idag. Mycket spännande läsning för en fototok!

4 kommentarer:

Sarah sa...

Vilket härligt leende! En liten fråga... Hur blir dina bilder när du framkallar? Var framkallar du? Jag blev så missnöjd nu när mina bilder från crimson kom...

BP sa...

En stor tröst att inte vara ensam om att vara "dum"... vad gäller flora och fauna alltså.
Din lilla Ellie är ju hur söt som helst (min favo arbetskompis dotter har samma namn och hon är redan nu en fotomodell (p g a att hon är fotogenique - han plåtar med mobiltelefonen :-() och med en mamma som du blir hon nog en star. Vem kan stå emot dessa ögon :-)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>> Sarah: Jag har faktiskt inte framkallat några fotokopior av mina bilder. Jag vet, det är helt bedrövligt... Men jag måste göra det nu med alla Elliebilder, och så ska jag göra fotoböcker har jag tänkt.

>> BP: Ja, visst är min lilla plutta bedårande! (Säger jag helt opartiskt) Och jag inbillar mig att hon redan tycker om kameran, hon tittar i alla fall in i den så fort jag plockar fram den :)

Maria sa...

Hon är verkligen bedårande söt. Hoppas att hon kan lära sig gilla mig, nästa gång vi ses :)