lördag 19 september 2009

Dag 262. Skogsutflykt


19 september, lördag. Idag sken solen och utan att kolla temperaturen klädde vi oss för en skogsutflykt och begav oss iväg. Luften har ju varit rätt kylig senaste veckan även om solen lyst, så Ellie var rejält påpälsad. Så kom vi ut och ser ungarna på gården cykla runt i shorts och t-shirt... Det var visst 20 grader varmt ute :)

Dagens bild tog jag ute på Kärsön och i skogen var det inte riktigt lika varmt, så Ellie fick behålla mössan på. Hon tyckte det var riktigt kul att vara ute i naturen och hängde glatt i bärselen.

Dagens Ellie - hon har hela dagen praktiserat sin nya färdighet, att rulla ut tungen genom stängda läppar och slicka sig nedanför underläppen, samtidigt som hon blåser ut saliv. Hela skogspromenaden bubblade det och lät från hennes mun och hon såg mycket nöjd ut. Sen har hon också fått sin första förkylning och näsan blir full med snor på natten och hon får svårt att sova, stackaren.

Dagens bästa var att sitta ute vid Brostugan och äta lunch i den varma solen. Sen satte vi oss på en badbrygga och satt där och guppade och tittade på alla båtarna som åkte förbi på Mälaren. Det var nog många båtägare som tog en sista chans att få en skön dag av förlängd sommar på sjön.

Inga kommentarer: