torsdag 10 september 2009

Dag 253. Gammelmoster och storkusinen


10 september, torsdag. Hälsingland. Ännu en vacker dag, men värmen från igår hade nog dragit vidare för luften var kyligare idag. Vi har träffat en av Ellies gammelmostrar idag som kom och hälsade på och ikväll var vi och fikade hos min äldsta systerson. Ellie har träffat storkusinen förut, men idag blev hon väldigt förtjust i honom och såg helt lycklig ut när han busade med henne.

Dagens bild tog jag när Astrid satt ute och njöt av höstsolen på en stol. Hon är inte helt förtjust i att gå på gräset, så hon föredrar att få sitta mjukt på en dyna.

Dagens Ellie - hon har idag lärt sig att göra smackande pussljud med läpparna. Jag satt och gjorde såna när vi hade en mysstund och plötsligt gjorde hon likadant om och om igen. Det var tydligt att hon medvetet gjorde ljudet, för hon koncentrerade sig och formade sin söta lilla mun tills ljudet kom. Så sen kunde jag få henne att göra det genom att smacka själv först. Stora framsteg i utvecklingen, eller hur :)

Dagens bästa var nog att sitta med Ellie och träna på smackljuden - hon var så himla söt!

1 kommentar:

Nilla sa...

Vad härligt, jag kan nästa se henne framför mig. Nu är väl mormor glad över att ha er där uppe igen. Hälsa henne så gott/Nilla