torsdag 14 maj 2009

Dag 127-132. Från sjukhuset till babygym7-12 maj, torsdag-tisdag. Ett collage igen med bilder från våra dagar.

7 maj-bilden visar lilla Ellie i sjuksängen på Astrid Lindgrens barnsjukhus innan vi blir utskrivna och får åka hem igen efter en natt på sjukhuset. I den sängen sov hon för övrigt alldeles utmärkt hos de underbara barnsköterskorna som tog hand om henne på natten så att jag fick en chans att sova i lugn och ro i några timmar. Vilken lyx!

Sen går vi vidare en dag till översta bilden och då ligger Ellie på mage och tränar nacken. Som minen visar krävs det en hel del koncentration för att hålla upp huvudet :). Nästa dag är vi ute på promenad i Hagaparken (fler bilder från parken här) och dagen efter är vi hemma hos Ellies farmor och farfar och på bilden sover hon sött i farmors famn.

De sista två bilderna visar att Ellies nyinköpta babygym uppskattas av både barn och katt... Det var ett riktigt bra köp, för Ellie tycker det är jättespännande att ligga och titta på Pingu och kompisarna och ligger faktiskt nöjd och glad där kortare stunder. Som nu till exempel, så att jag hinner blogga lite :)

3 kommentarer:

Nilla sa...

Härlig bild på Ellie, när hon tränar nacke. Hoppas att allt är bra med henne nu.
Ha de gott /Nilla

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Tack Nilla, Ellie har en jobbig mage som ställer till det för henne, men annars mår hon bra som tur är! Ha det gott du med!

Veronica sa...

Å, vad skönt att höra att det inte var något oroande =)
Hon är så söt där hon ligger i babygymmet!!!
Sköt om er!!