söndag 23 augusti 2009

Dag 234. Middag på tu man hand, jippi!


22 augusti, lördag. Idag har jag varit "barnledig". Mattias och Ellie åkte till hennes farmor och farfar på dan, så jag fick några timmars egentid hemma för att bland annat jobba lite med Fototriss, där jag ordnar en tävling denna vecka. Det var jätteskönt att få rå sig själv, för även om Ellie ofta har långa sovpass om dagarna när jag är hemma med henne kan jag inte slappna av på samma sätt då. Då blir det att jag tittar till henne hela tiden och är beredd på att hon kan vakna.

Dagens bild tog jag när vi var ut och åt middag på tu man hand på en bra kvarterskrog här i Bromma, Kalaset Corner. Det var jättemysigt och vi njöt av väldigt god mat, älgstek med kantareller och gott vin, och Ellie hade varit på jättebra humör hemma med farmor och farfar. Tack snälla för barnvakten!

Dagens Ellie har varit på soligt humör hela dagen!

Dagens bästa var att det gick så bra med barnvakten. Förra gången vi försökte gå ut och äta var för 1,5 månad sen och då var det halvt kaos innan vi skulle åka, med en Ellie som vägrade äta och var helt förtvivlad. Så när vi totalt utsjasade äntligen kom iväg var det det lite svårt att kunna sitta ner och njuta av maten... Men nu kunde vi i lugn och ro promenera till restaurangen och njuta av den soliga sommarkvällen, härligt!

1 kommentar:

Anne-Lie sa...

Njut av att ni får lite stunder tillsammans utan Elli - de är guld värda för man måste komma ihåg att vårda varandra;-))