onsdag 5 augusti 2009

Dag 217. Turistar i Söderköping


5 augusti, onsdag. Söderköping. Nu sitter jag i Söderköping dit vi åkte idag på en kort semestertripp. Vi hade bokat mysigt B&B-boende hos Slussens rumsuthyrning, vi bor dock inte vid slussen utan i ett annat vackert gammalt hus med gullig innergård ett par kvarter bort. Rummet är nyrenoverat och det är perfekt att ha en innergård att vara på när man har en liten bebis med sig, så vi är jättenöjda.

Dagens bild tog jag ikväll vid Göta Kanal när solen gick ner. Det är verkligen fint utefter kanalen med alla båtar och små serveringar.

Dagens bästa var att komma hit. Vädret har varit kanon, Söderköping är väldigt pittoreskt och mysigt, boendet känns toppen och det har verkligen känts som semester. Nästan som att vara utomlands, med tanke på värmen idag. Och Ellie har varit på jättebra humör och vi har kunnat äta ute både till lunch och middag utan att hon behövde underhållas allt för mycket och sen satt hon nöjd i bärselen när vi strosade runt utefter kanalen efter middagen. En väldigt bra dag med andra ord!

2 kommentarer:

Nilla sa...

Vilken fantastisk bild du har tagit. Så trevligt det låter med en liten tripp till Söderköping. Det är fint där.

Mamma G sa...

Åhh va mysigt ni har!Jättevacker bild! Hoppas denna dag blir lika bra och att solen skiner på er i dag också!Kram från mormor.