lördag 13 juni 2009

Dag 164. 2 månader


13 juni, lördag. Tiden har gått fort, för idag fyllde Ellie 2 månader! Och dagen har hon firat med att må strålande hela dagen, hon har varit lugn och glad - och fått presenter. Dels var pappa M och handlade fina grejer till hennes säng, som har stått oanvänd sen hon föddes eftersom hon sovit i dubbelsängen, och så bäddade vi i ordning och gjorde fint. Och dels så fick hon både böcker och gosedjur från min kompis L som hälsade på och så kom det jättefina kläder med post ända från England, där en av mina bästa vänner bor för tillfället. Nu var det ju kanske egentligen födelsepresenter istället för 2-månaderspresenter, men det passade ju extra bra att Ellie fick dem just idag.

Dagens bild tog jag när Ellie provlåg sängen i eftermiddag. Hon trivdes alldeles utmärkt! Just nu ligger hon också och ska somna för natten för första gången i sin egen säng...

Dagens bästa var både att Ellie har mått så bra, men även att träffa L för första gången på evigheter.

3 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Jisses va fort två månader går! Å sängen där Elli ska sova ser ju hur mysig ut som helst - hoppas hon kunde somna där igår!
Ha en bra dag idag♥

Pialotta sa...

Ljuvligt med Ellie förstår jag.. så söt hon är:-)
Igår var jag och hälsade på mina två små som nu blivit 3 och 8 månader.. Tänk vad tiden springer på helena..ha de/Pialotta

Mormor G. sa...

Åhh så mysigt hon har det i sängen. Hoppas natten var skön också.Jättegulliga kläder har hon på sej.Och massor med gosedjur ser jag.
Kram/mormor!