tisdag 2 juni 2009

Dag 149-153. Stockholm, morsdag och BVC


29 maj-2 juni, fredag-tisdag. Det fick bli ett collage igen, för sen jag kom hem till Stockholm har jag inte hunnit med något dagligt bloggande.

Vi lämnade ju Hälsingland i fredags och åkte åter hem till Stockholm. Ellie och jag har haft det toppen hos mor och far, men det var ändå skönt att komma hem till sitt eget igen. Några av höjdpunkterna de här dagarna har varit att få fira min första Mors dag och njuta av sol och värme, att jag lyckats få Ellie att gilla att ligga i bärsjalen så att jag kan få båda händerna fria ibland, och så idag träffade jag min mammagrupp på BVC för första gången. Det var jättekul att få sitta och prata olika mammaerfarenheter!

2 kommentarer:

Sarah sa...

Hej Helena! Hua, det finns inte mycket tid över till annat än och mysa, amma och gosa med Alva! Hur går det för dig? Ni ser ut att ha haft en skön vistelse i Hälsingland =) Hur funkar en så där bärshal? Tiden rinner iväg, hur gammal är lilla Ellie nu? Må så gott kram Sarah

Gunvor sa...

Fina bilder! Vet du ..jag trodde först att det var en bild på gravidmagen, men så såg jag ju att det var en kängurupåse på magen. Jättemysigt har hon nog därinne.Gullig bild på Asta o gosedjuret. Tur att hon också får vara med på bild ibland. Hoppas allt är bra med er idag! Vi åker till stugan nu!Ha det gott i helgen!Krama Ellie o Asta från Mormor!