tisdag 9 juni 2009

Dag 159-160. Vi lämnar stan


9 juni, tisdag. Vi hade hyfsad tur med vädret och solen har värmt gott flera gånger under dagen och både jag, Ellie och katten Astrid har njutit av frisk luft. Ellie har varit lite lugnare igen och sovit gott i barnvagnen i trädgården.

Dagens bild från när Astrid var ute på upptäcktsfärd i trädgården. Mycket spännande för en innekatt!

Dagens bästa har varit att vara här i stugan och att få hjälp av Ellies farmor och farfar. Det har nästan känts som semester!8 juni, måndag. En bättre magdag för Ellie än gårdagen, men fortfarande en del besvär för den lilla stackaren. När Mattias jobbat klart för dagen packade vi in baby och katt i bilen och kör mot landet, så att Ellie, Astrid och jag kan vara i stugan med mina svärföräldrar i ett par dagar. Sist vi var där var på påskdagen och några timmar efter att vi kom hem därifrån den gången gick vattnet och nästa dag hade Ellie kommit till världen :). Idag firar hon 8 veckor!

Dagens bild tog jag vid halv elva på kvällen utanför den lilla gäststugan som vi bor i. Det är fortfarande ljust ute då, så härligt!

Dagens bästa var att vi bestämde oss för att åka till landet. Det är bara en timme tillbaka till stan så det är ju inga problem för Mattias att köra till jobbet härifrån istället för hemifrån på mornarna.

Inga kommentarer: