söndag 5 april 2009

Dag 95. Väldigt gravid idag


5 april, söndag. Promenerandet i stan igår har satt sina spår idag. Jag måste nog ta det lite försiktigt, för jag har fått sammandragningar och har haft ont när jag rört mig sedan igår ikväll. Jag har känt mig ytterst gravid idag och rört mig stelare än nånsin... Det är bara att inse faktum - jag är höggravid och kroppen klarar inte av så mycket nu. Det känns enormt skönt att inte behöva gå till jobbet i morgon, jag behöver få vila och ta det lugnt.

Dagens bild tog jag av smörgåstårtan jag gjorde ikväll. Den blev väldigt god, men tog lite för lång tid att göra så jag fick ont av det också. Att stå i köket längre stunder funkar visst inte heller så bra...

Dagens bästa är att Mattias fixat lite till idag i sovrummet med en del pyssel och monterat ihop spjälsängen. Så nu har bebisen en säng att sova i och sovrummet blir allt mysigare.

3 kommentarer:

Camilla sa...

Men fyyy dig att frestas med en sån bild!
Jäklarns så gott *vill haaa*

Hoppas bebis kommer i tid, så du inte behöver vara jättegravid i onödan, det är inge skoj...
Jag gick över 11 dagar med prinsen, blev igångsatt och han tvingades ut med kniven på den 12:e dagen. Men han kom till slut iaf =)

Sarah sa...

Hej, jag förstår precis vad du menar... Går här och känner mig hur stel som helst och orörlig dessutom. I torsdags gjorde jag smörgåstårta till mannen i huset som fyllde år. Fick oxå riktigt ont när jag stod så länge. Men den blev god =)
Det ska bli så roligt att följa dig och er bebis! Undra vad det är för filur man har i magen. Min lilla tjej "brötar" runt som bara den och just nu tror jag det blir en lite vilding. Må så gott och vila mkt nu. Snart är det ett maratonlopp som väntar, tro mig - jag vet. hälsn sarah

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Camilla: Haha, sorry =) Den var verkligen god och jag har just njutit av en rejäl bit till lunch också.

Jag hoppas också att bebben inte väntar allt för länge med att komma, har ingen lust att gå över tiden. Men sånt kan man ju inte styra och det är skönt att få lite vilotid också nu.

>>Sarah: Jag gjorde en jättetårta, så nu kan jag frossa i smörgåstårta i flera dagar när jag går här hemma och tar det lugnt, så det kanske kan vara värt lite lidande :)

Det är ju kul att vi ska få barn nästan samtidigt, så vi kan följa varandra. Undrar just om det är en tjej eller kille som lever rövare i min mage? Vilt går det till i alla fall och jag har fått för mig att det är en kille.