onsdag 1 april 2009

Dag 91. Bebismånaden är här


1 april, onsdag. Då är april här, månaden då det är tänkt att vi ska bli föräldrar... En lång väntan börjar gå mot sitt slut, även om det faktiskt kan hinna bli maj också innan bebben kommer, om jag går över tiden. Jag hoppas det inte dröjer så länge, för det börjar bli lite jobbigt nu och det känns som att bebisen gärna får komma inom ett par veckor. Jättetrött, dålig sömn, sammandragningar hela tiden och börjar svälla i lederna. Det känns verkligen i kroppen att den håller på att förbereda sig för det som komma skall... Varje dag känns det annorlunda på nåt sätt och jag funderar hela tiden om det jag känner kan vara ett tecken på att det håller på att sätta igång.

Dagens bild, ja det är väl rätt klart vad den föreställer =). Om två dagar går jag in i vecka 38. Magen växer fortfarande och det är full aktivitet hela tiden, trots att det måste vara otroligt trångt för bebisen nu. Det syns så tydligt när den rör sig, hela magen välver sig och det är inte alltid så behagligt när den lever rövare där inne.

Dagens bästa var att träffa kompis J, även hon gravid fast hon ligger några månader efter mig. Jag är så glad att jag har ett par kompisar som är gravida samtidigt, för då finns det alltid nån som tycker det är lika kul som jag att prata om hur det är att vänta barn :)

4 kommentarer:

Sarah sa...

Hej Helena! Vad fin du är :O) Jag väntar och längtar oxå jätte mycket nu. Dessvärre har jag ju längre tid kvar. Har jag otur kommer lilltjejen ut först i juni. Känns så långt dit... Må så gott och vila mycket/sarah

Karins fotoblogg sa...

Hej!
Du är jättefin! Å jag minns hur gärna man ville att bebben skulle komma ut mot slutet :)
Nu har jag kikat på dina bilder här, har inte varit in här på samma sätt som på din andra blogg, men det ska det bli ändring på nu!

Lycka till och jag hoppas att man får se den lille/lilla här! Bebben har tur iallafall som har en mamma som tar så fina kort!

Kram

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Sarah: Tack! =) Du har ju haft det lite jobbigare än vad jag haft det, så jag förstår att du verkligen längtar nu. Ha det så bra du med!

>>Karin: Tack och kul att du också hittat hit! Jag skulle bli förvånad om det inte kommer att dyka upp en och annan bild på bebben här när den äntligen har kommit =)

Tomas [lopec] sa...

Men hejja vilken fin tapet förresten!

Och börjar märkas att det är dags, det där :)

Best of luck!