torsdag 26 mars 2009

Dag 85. Tratt på skallen


26 mars, torsdag. Solig dag med blå himmel. Tänk om det ändå kunde få fortsätta så, men väderleksprognosen säger annorlunda...

Dagens bild visar den olyckliga katten Astrid som är tvungen att ha tratt på huvudet. Hon har nåt liknande skavsår på ena benet som hon inte kan låta bli att slicka på, så det växer och blir större och mer irriterat. Så idag åkte tratten på och måndag blir det veterinärbesök om det inte är bättre. Men frågan är om det är katten eller matte som mår sämst över tratten... Jag tycker ju så synd om henne när jag ser hur olycklig hon är.

Dagens bästa var åter igen att besöket hos barnmorskan gick bra. Barnet är fixerat nu, hjärtljuden låter bra och magen har växt lite till. Och i morgon går jag in i vecka 37.

2 kommentarer:

Anna-Carin sa...

Hej! tvätta med tvål och vatten eller någon sår rengöring.Det har funkat för oss när missen varit i slagsmål.Ja..visst ser de olycklig ut i tratten men den behövs ju.
Jag önskar er en trevlig helg // Anna-Carin

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Anna-Carin: Tack för tipset! Har tvättat med sårrengöring och det ser lite bättre ut, men samtidigt är jag så blödig och låter henne slippa tratten, så rätt vad det är har hon väl slickat upp såret igen...