tisdag 24 mars 2009

Dag 83. Solnedgångssilhuett


24 mars, tisdag. Konstigt väder idag, blå himmel och sol ena sekunden och sen grått och snörök i nästa.

Dagens bild tog jag från fönstret på övervåningen när solen var på väg ned ikväll. Det blev rätt effektfullt med lyftkranen i silhuett mot den färgade himlen.

Dagens bästa var att komma hem från jobbet och få slänga sig på soffan och vila. Spännade dagar jag har nu va..? :)

3 kommentarer:

Sarah sa...

Åh så vackert Helena! Hur många dagar har du kvar nu till bebisen kommer? Vet ni könet? I söndags var det precis två månader kvar till vår prinsessa kommer, om hon kommer utsatt datum... Må så gott hälsar Sarah

Nässelblom och choklad sa...

Jag gillar verkligen din bilddagbok och ska försöka titta in oftare för att kunna följa den. Tiden räcker inte till... Spännande dagar hihi, allt är relativt. Jag och min man brukar skratta åt oss själva när vi har tvättstugan på lördagkvällarna. Det blir lätt så när man väl är familj - men allt det roliga överväger förstås! Hemmakvällar är otroligt mysiga och i lördags hade vi faktiskt gäster! Må så gott.

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Sarah: 30 dagar kvar enligt räknaren, men jag hoppas det blir mindre än så för nu börjar jag bli lite för trött... Pojke eller flicka blir en överraskning, kändes roligare så när det är först barnet. Ha det så gott du med!

>>Nässelblom: Vad roligt att du tycker om min bilddagbok! Du är välkommen så ofta du kan! Känner igen det där med tiden, jag hinner inte heller hälsa på hos alla bloggar som jag brukade följa regelbundet tidigare. Och mer tid lär jag ju inte få när det är en liten bebis med i bilden... Ha det så bra!