fredag 6 mars 2009

Dag 65. Vilodag


6 mars, fredag. Idag gick jag in i vecka 34 och dagen B(äbis) kommer allt närmre... Om gårdagen kändes som vår med vackert väder och blå himmel, var det en total kontrast idag. Det var grått, grått, grått och man kunde knappt urskilja några färger ute och kalla vindar bet i kinderna.

Dagens bild visar precis hur trist och färglöst det såg ut idag. Bilden tog jag när jag ändå letade mig ut för en promenad till Lillsjön. Eller promenad kanske man inte kan kalla det... Jag vaggade snarare fram i sakta mak och tog andhämtningspauser med jämna mellanrum. Jag hade kameran med så det fick bli några fotopauser som fungerade som täckmantel för vilopauserna :)

Dagens bästa var att jag har varit ledig idag. Eftersom jag jobbade lite mer i början av veckan tog jag ut en ledig dag istället idag och fick en behövlig vilodag. Väldigt skönt!

2 kommentarer:

Mari sa...

Vad härligt med en ny liten familjemedlem...spännande!

GRATTIS!!!

Sarah sa...

Blodpaltbröd kan jag inte äta, äter inte kött och där av inte heller blod. Jag håller med, maggen blir konstig av järntabletterna. Pest eller kolera.... Jag har ju 10 veckor kvar plus minus 2 veckor... Förstår dina tankar kring vad man har gett sig in på. Jag har ju två barn sen innan så jag vet! Det är helt underbart och jag ser fram emot förlossningen. Det är det absolut häftigaste jag någonsin varit med om. VIsst gör det ont men resultatet är så underbart. Ha en fin söndag!