måndag 23 februari 2009

Dag 54. Enerverande värk


23 februari, måndag. Exakt två månader idag till min beräknade förlossning... så max 10 veckors graviditet kvar, för man går väl inte mer än två veckor över tiden innan man blir igångsatt...? Ojoj... Fast idag känns det som att den dagen gärna fick vara här nu, för jag har känt mig ytterst gravid de senaste dagarna. Stel, trött och klumpig och ont och öm i magen nästan hela tiden.

Dagens bild är av den smoothie med banan och hallon som jag gjorde när suget efter något gott blev för starkt ikväll.

Dagens bästa var stunden hos sjukgymnasten. Jag har haft en konstant värk idag i ryggen och i sidan över revbenen och inte ens när jag legat ner har det hjälpt just nåt. Det lättade bara den stunden när sjukgymnasten masserade och mjukade upp. Men en annan sak som verkligen var bra idag är att Försäkringskassan verkar ha godkänt min sjukskrivning - tack och lov! Så nu kan jag släppa oron över det.

3 kommentarer:

Sarah sa...

Hej, tyvärr kan man gå nästan tre veckor över tiden här på Västkusten. Jag gick över 17 dgr med Noah och det var de jobbigaste dagarna på hela graviditeten. Hoppas du slipper det! Precis en sån smootie med barnan och hallon har jag sörplat i mig nu. Ha en fin dag, jag har vaknat med nackspärr...

Mamma G. sa...

Stackars dej som har så jobbigt med graviditeten. Väldigt synd att ryggen är såå besvärlig. Man önskar ju att allt bara skulle få vara mysigt under den här tiden.Vilken himla tur att du fick godkänt från Försäkr.kassan i allafall! Hoppas slutdelen kommer att bli lite lättare för dej. Kram från mor!

Fröken fransson sa...

åå grattis till bebis! Tråkigt att du har det tungt, men skönt att du fick sjukskrivningen beviljad (det är inte det lättaste nu för tiden)

Spännande, bara en månad!! =)
Hoppas allt kommer gå bra!