fredag 13 februari 2009

Dag 44. Fredagen den trettonde


13 februari, fredag. Den stora otursdagen... men jag har varit förskonad från några större katastrofer idag. Om man inte räknar att det var så lång kö på Vetekatten när jag skulle köpa semla idag, att jag inte orkade vänta då och blev utan semla.

Dagens bild blev en dagens outfit-bild. Såna lär det dock inte krylla av i den här bloggen, det var mest för att ha en bild av hur magen ser ut just idag när jag gick in i vecka 31 =).

Dagens bästa är att det är helg! Två lediga dagar känns skönt efter en vecka som varit både upp och ner.

2 kommentarer:

Mamma G. sa...

Snygg outfit! Snygg mage!jag har också klarat mej från katastrofer i går. Min katastrof var i förrgår när jag skulle göra rent mellan glasluckorna på spisens ugn. Jag tog isär dom ,men glömde hålla emot så den yttre small i golvet med världens explosion. Glassplitter ända ut i hallen! Inte kul! Som tur är så finns den fortfarande kvar i sortimentet, trots 12 år på nacken.Så vi har beställt en ny lucka.
Så kan det gå!
Skönt att helgen är här så kan du bara slappa!
Kram på Hjärtedagen.Klappa Bebben från mormor!Pussa Asta!

Sarah sa...

Så fin mage du har!!!! Vet ni könet? Fick reda på i måndags att vi ska få en prinsessa! Känns jätte skoj och skönt att få se babyn en gång till. Må så gott hälsar Sarah