fredag 20 februari 2009

Dag 51. Cheesus...


20 februari, fredag. Jobb, sen lunch med C i Hötorgshallen och så lite shopping av godsaker där att avnjuta till fredagsmiddagen.

Dagens bild är en bild av en av mina passioner - OST! Och det absolut svåraste att avstå från under graviditeten är alla underbara, smakrika mögelostar. Det var en ren plåga att stå i ostdisken i Hötorgshallen och se allt det goda som jag inte får smaka på. Men som tur var finns det ju hårdostar och jag fick med mig ett par smakrika saker, varav en riktigt god getost som var helt underbar ihop med vinbärsmarmeladen som också följde med mig hem.

Dagens bästa var att min älskling kom hem igen! Han var bara borta över en natt, men ack så tomt det var här hemma.

2 kommentarer:

Sarah sa...

Hej Helena! Jag håller med dig, det är svårt att motstå alla goda ostar nu när man är gravid. Jag älskar ju även sushi och rödvin så när lillan tittar ut vet jag vad som kommer stå uppdukat när vi kommer hem från bb (ok, vinet får vänta...). Mår du bra annars? Jag mår sådär måste jag säga och önskar att det kunde bli maj nu!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Sarah: Jag drömmer om min ostfrossa jag ska ha när bebben kommit =) Jag mår sådär halvbra nu, längtar också efter att tiden ska gå, för nu börjar det bli jobbigt att vara gravid. Värk och stelhet är inte kul.