måndag 19 januari 2009

Dag 19. Sjukskriven


19 januari. Inledde dagen med läkarbesök - sjukskriven på halvtid resten av graviditeten pga mina ryggbesvär. Det funkar helt enkelt inte att jobba hela dagar eftersom jag har så svårt att sitta - vilket leder till att jag står och jobbar större delen av dagen, vilket i sin tur leder till att jag blir trött i hela kroppen och till slut även får ont vare sig jag sitter, står eller ligger... En ond cirkel. Så förhoppningsvis var det här den sista kvällen som jag fick genomlida med den enerverande molvärken i rygg och över revbenen, eftersom jag kanske inte behöver vara helt körd i ryggen när jag kommer hem om dagarna hädanefter.

Dagens bild blev en rätt trist bild som jag precis tog, men den får representera det som jag väljer till dagens bästa. För dagens bästa var mitt maratontelefonsamtal ikväll med min moster som jag inte pratat med på evigheter.

2 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Vilken kul bilddagbok du skapar här! Jag har hakat på Aksons 365-dagars fotoutmaning (knappt kommit i gång, mest fumlat runt i mörkret känns det som). 365 verkar kul, men det här är förstås ännu mer personligt och ett intressant sätt att dokumentera sin tillvaro under året. Vad skönt att du blev sjukskriven. Hoppas att du kommer att känna dig bättre nu.

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Nässelblom: Kul att du gillar idén med en bilddagbok! Jag hade gärna varit med i Aksons utmaning jag med, men jag hade redan bestämt mig för den här grejen sen tidigare. Funderade ett tag på att kombinera de båda, men jag tror det får bli den här personliga varianten enbart.

Jo, det är rätt skönt att få gå ner i tid. Jag känner ju att jag behöver det om jag ska orka med hela vägen.