tisdag 13 januari 2009

Dag 13. Slut på julen


13 januari. Idag är det Tjugondag Knut och allt juligt ska ut. Allt mitt juliga tog ett par minuter att rensa bort och bestod av några julstjärnor och adventsljusstakar. Och det plockade vi upp på vinden redan i söndags.

Men ljusslingan på balkongen, som är motivet på dagens bild, sitter kvar. För det är mer en vinterdekoration än juldekoration för mig och ger ett sånt mysigt ljus, så den vill jag njuta av ett tag till.

Dagens bästa var besöket hos sjukgymnasten och hennes mjuka händer som töjde och mjukade upp min rygg och mina leder.

Följ min blogg med bloglovin

2 kommentarer:

Ninni sa...

Vad duktig du är som hinner med ännu en blogg och dessutom jobba! Jag känner mig lite stressad över mina som jag har och då pluggar jag bara lite;)
Visst behöver man det där extra ljuset nu hemma i Sverige. Jag brukar också låta vissa juldekorationer få hänga kvar till i slutet av månaden när man känner att det blivit ljusare ute. Det var ganska skönt att få lämna grådiset som var och komma hit till solen och värmen. Men de första dagarna är det svårt att klä av sig...man känner sig lite naken;)
Kramar Ninni

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Ninni: Hinner - det är det jag undrar om jag kommer göra... Jag börjar redan fundera på om det var så smart att starta ännu en blogg, med DAGLIGA uppateringar. Men jag kör så mycket jag orkar och går det inte så går det inte =)

Förstår att det härligt att vara tillbaka i Brasilien, jag är avundsjuk!