måndag 20 juli 2009

Dag 201. 14-veckorsdagen


20 juli, måndag. Hälsingland. Ellie har sovit bort större delen av den här gråregniga dagen, som är hennes 14-veckorsdag. Otroligt att det redan har gått 14 veckor sen jag låg där och plågades på förlossningen på Karolinska... Och otroligt vilken go och härlig liten tjej hon blivit! Magknipen som plågade henne så ofta de första månaderna är nu väldigt sällsynt (peppar peppar...) och min lilla plutta är social och glad och så charmig.

Dagens bild tog jag när hon badade i mormors badbalja och bada är verkligen något hon gillat från det allra första badet på BB, när hon var tre dagar gammal.

Dagens bästa har varit all närkontakt med Ellie. Hon tycker om när jag lägger min kind mot hennes när hon ska sova och sen pussar henne mjukt på pannan och kinderna. Och hon upptäcker mer och mer omkring sig och vill ta på allt och har legat och fingrat på mina händer och känt med sina fingrar i mitt ansikte ikväll, det är så mysigt!

3 kommentarer:

Anna-Carin sa...

Hej!det går att se på hennes ansiktsuttryck att hon gillar att bada.Jag vill fråga dig om det är okej att jag gör en länk från min nya blogg,som ska vara bara foton å lite text.I vanliga fall bloggar jag från Vilse i pannkakan och kaffedrömmar.( du hjälpte mig med att göra större fotografier )
Mvh Anna-Carin

Anna-Carin sa...

Hej! Tack Helena..ooj då ska jag in och kolla vad det är för inställning.
Mvh Anna-Carin

Anna-Carin sa...

Hej igen! såg på en av dina andra bloggar..som jag också följer.Att du har små knappar vid varje inlägg.Hur har du gjort dem?
Mvh Anna-Carin